top of page

SENTU

Disseny Imagotip SENTU

Disseny Imagotip SENTU

Disseny d'Imagotip per SENTU, on es combinen diferents elements a nivell conceptual molt relacionats amb la naturalesa de l’activitat de la companyia, que detallarem en quatre apartats diferenciats:

· Papiroflèxia/Origami: desprèn alguns trets com la dedicació al desenvolupament, el treball personal o amb un mateix com a teràpia, l’aprenentatge i la realització, tranquilitat, focus, concentració, delicadesa, disciplina i precissió (amb els plecs del paper, que també poden representar els “plecs del caràcter o la personalitat”). Evoca també treball artístic, creatiu, cultural, transformació, evolució, revelació (revelar quelcom amagat), trascendir (de la dimensió plana a agafar volum). Aquesta disciplina artística alhora suggereix el buscar l’essència del nen interior amb el joc, així com la flexibilitat, el descobrir llums i ombres, la lleugeresa... transmetent així una sèrie de valors propis de la cultura oriental originaria, directament relacionada amb aspectes com la concentració, la serenitat, l’estat d’equilibri i la pau interior. 

· Ocell: aquest element directament conecta la ment amb les sensacions de llibertat i desig (volar), delicadesa, sentir l’aire, veure les coses des de dalt, obrir o desplegar les ales (facultats i potencialitats), sortir del niu/sortir de l’ou, el canvi de mitjà (terrestre/aèri), la conciència individual i alhora col.lectiva (el comportament d’una bandada d’ocells).

· Grafisme: la pròpia estètica del grafisme desprèn alegria i llum amb colors vius, amb els colors de l’arc de Sant Martí (revelació), que representen els diversos estats d’ànim, el contrast entre els colors càlids i els més freds i la barreja de tots ells... amb unes formes geomètriques que transmeten precissió, armonia, equilibri, sensibilitat, naturalitat (natura, ecologia, reciclatge)... 

· Tipografia: delicada i sensible, clara i natural en la lectura, arrodonida, amable, fàcil i sincera, amb una sensació de serenitat espacial.

El Disseny final inclou diverses versions de l'Imagotip per a les seves diferents aplicacions.

Escoltar a Spotify
bottom of page