top of page

BIGVANG CREATIVA és una Agència Gràfica Multidisciplinària especialitzada en solucions, tant artístiques com comercials i de comunicació, que aportin valor i visibilitat a la seva Idea, Marca, Servei o Producte. Apostem en tot moment per la innovació en tots els aspectes, posant sempre una atenció total a les necesitats específiques del Client, combinant Creativitat i Estratègia per triar, desenvolupar i transformar aquestes Idees mitjançant diverses tècniques com la Il.lustració, el Disseny Gràfic, Fotografia, Música o Video, entre d’altres. Portem a terme projectes per a Organismes Públics, Entitats, Empreses i Clients Privats, creant solucions personalitzades, Suggestives i Suggerents que contribueixin a posar en valor i donar força als projectes dels nostres Clients.

PROCÉS

Generem una pluja d’Idees 360º a partir d’un Briefing del Client, posant sempre l’atenció sobre l’Ojectiu real, i fent una àmplia tasca de Documentació prèvia, buscant tant Originalitat i Bellesa

com Sencillesa i Funcionalitat. Escollim quina és l’Estratègia més adequada fent-lo partícip del procés, fusionant tècniques i especialitats per trobar solucions que sorprenguin, suggestionin i emocionin. Establim Vincles propers amb els Clients per obtenir una Comunicació clara i una Direcció única i perfectament consensuada, posant-nos en tot moment al seu lloc per a Captar la seva Essència i Contextualitzar la seva Intenció original. D’aquesta manera dotem de Vida a cada projecte, fent-lo Únic, Diferencial i Reconeixible. En els casos que intervenen altres proveïdors en el procés, fem el Seguiment fins al seu Resultat final per garantir-ne la correcta relització.

Gràfica, Il.lustració i Maquetat Projectes Arístics (Música, Teatre, Cinema).

Imatge Corporativa, Branding, Naming (Empresa, Marca, Producte)

Disseny per Suports Promocionals, Rètols, Cartelleria i Publicitat.

Disseny de Producte, Desenvolupament i Sel.lecció Packaging.

Fotografia Artística, Comercial o Promocional, i Retoc Digital.

Composició, Gravació i Producció Musical Artística i Promocional.

Creació i Producció Audiovisual Artística i Promocional.

Assessorament i Disseny de Campanyes Promocionals. 

SERVEIS

BANC SABADELL, CIANO, BROTO’S, VERBAL NO VERBAL, JORDI LARROCH, MARIETA VOLTERETA, AZTARNA, ZULÚ 9.30, ESCOLA DE CINEMA DE REUS, CALAVERA COL.LECTIVE, INCAPTO COFFEE, SARDINA’S GOLDEN RULE, LA CLANDESTINA, SURF CAROLINE, GONG, NUESTRAS ÚLTIMAS DESPEDIDAS, EL V AND THE GARDENHOUSE, LA CISTELLA DE LA IMMA, RADIO REGGAE, FLUIR EN EL AMOR, PARC DE NADAL DE REUS, DANCE & CULTURE, ENXANCARRA PERCUSSIÓ, CÁÑAMO TV, GREEN POSEIDON, UNDERGROW TV, GROWSHOP LOW COST, METALARTS, COMPANYIA “LA VERDAZ”, SIS Q, CLUB D’ESCACS REUS, EL PALAUET DEL PRIORAT, EL CARGOL BOVER, APIS URBIS.

CLIENTS

bottom of page