top of page

CONZERTIA

Disseny Isologo CONZERTIA

Disseny Isologo CONZERTIA

Disseny d'Isologo  de  CONZERTIA, corredoria  d'assegurances, l'activitat majoritària de les quals es basa en la gestió de les assegurances i responsabilitats davant possibles imprevistos en el món musical i de l'espectacle. Combinant alguns dels aspectes de diferents esbossos, usem la forma d'una Font Tipogràfica molt personal i suggerent, arrodonida per eliminar arestes i suavitzar formes. Sobre aquestes formes arrodonides adaptem la  línia  inferior d'un paraigües, representant alhora la carpa d'un festival. Afegint en aquest element el color groc escollit per la seva sensació de calidesa, sumem un nou simbolisme, ja que aquest paraigües/carpa mostra també un sol que es posa després de les lletres. D'aquesta manera evoquem el significat de protecció i seguretat, al qual se suma el benestar, tranquil·litat i relaxació que ofereix una posta de sol després d'un dia rodó de festival. Matisem la paleta de colors convertint el color Negre en un Gris fosc, i disminuint lleument la saturació del Groc, per tal de suavitzar els contrastos i percepció de l'espectador.

Aquesta combinació conté justament els tres simbolismes més importants en un, ja que un mateix element mostra el servei que ofereix la Marca (protecció - paraigües), el client potencial a qui va dirigida (festivals - carpa), i el resultat ofert o satistacció  de client (benestar, tranquil·litat - sol).

El disseny de l' Isologo  final mostra una imatge actual, avantguardista, creativa, personal, clara, senzilla, càlida, ordenada, equilibrada i dinàmica, i sobretot molt completa a nivell de concepte i contingut. Transmet els valors de la companyia evocant de manera molt creativa la seva activitat i l'activitat dels seus clients, aportant sensació de seguretat, benestar i tranquilitat.

Escoltar a Spotify
bottom of page