top of page

ECIR

Disseny Imagotip PolarBank

Disseny Imagotip PolarBank

Creació de diversos Imagotips per a la simulació d’una entitat financera ficticia, amb l’objectiu de preparar l’atrezzo per rodar algunes escenes del curt de ficció “El Crédito”, produït per ECIR, Escola de Cinema de Reus. Proposem diverses opcions, a escollir segons les característiques visuals i estètiques específiques del rodatge.

Hem jugat amb colors blaus i blanc clarament freds per relacionar la imatge amb el naming, apart de triar algunes de les temàtiques que més s’acostin a aquest nom (ós polar, petjada d’ós a la neu, cercles polars a la bola del món, estrella polar...). Finalment escollim l’estrella polar pel seu significat, éssent el punt de referència al cel i servint de guia i orientació, apreciant-se des de qualsevol lloc del planeta. Aquest aspecte referencial i de universalitat quadra bastant bé amb els valors que normalment promou qualsevol entitat bancària, de manera que finalment hem orientat la imatge final perque aportés aquesta estètica a l’Imagotip final.

La opció que finalment ha escollit l’equip de rodatge està inspirada en l’Estrella Polar, incidint en l’aspecte referencial i universal de la Marca, simulant un estel al cel que guia i eleva la visió des d’un horitzó que simbolitza el món, i al ser la part superior també focalitza sobre el pol nord, o Cercle “Polar” Àrtic.

També disposem d’una altra lectura a nivell gràfic, en el que aquesta línia d’horitzó simbolitza la ranura d’una guardiola, en la que podem confiar dipositant els nostres estalvis, que alhora estan representats amb aquesta petita moneda que brilla al damunt. 

La font tipogràfica utilitzada transmet seguretat i confiança, trets fonamentals per al sector al que pertany la marca.

Els colors corporatius aporten serenitat i estabilitat, amb el Blanc polar, el blau evocant el color universal del cel, i un blau més fosc que alhora afegeix aquesta sensació de fermesa i garantia.

Escoltar a Spotify
bottom of page